Stängt för säsongen. Välkomna åter 2019-2020!
0 cm
Snödjup
Temperatur
Kamera
0/5
Pister
0/4
Liftar
Hem > Boende

Boende

Efter en härlig dag i backen behöver man vila. Mösseberg erbjuder inte bara härlig skidåkning utan även bra boendealternativ.

 

MÖSSEBERGS CAMPING

Mössebergs camping & stugby ligger endast 300 meter från toppen av skidanläggningen. Stugorna är på 28 m2, utrustning för självhushåll, sovrum med en våningssäng, storstuga med två sängar, matplats, två kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, torkskåp, tv, wc och dusch. Vi har öppet året om.


STF VANDRARHEM

STF Vandrarhem Falköping

STF vandrarhem ligger 2 kilometer från skidanläggningen. Vi har 11 dubbelrum, ett 6 bäddsrum, ett fembädds rum och två fyrbädds rum. Det finns handfat på rummen och dusch och wc i korridoren. Vi har två självhushållskök och två tv rum.

För mer information om stugbyn och vandrarhemmet, besök www.mossebergscamping.se


KURORTEN MÖSSEBERG

En vistelse på Kurorten Mösseberg är en resa i tiden. Ända sedan 1867 har hotellet varit en plats för rekreation och inspiration. Som gäst blir du en del av en exklusiv, historisk skara – här har celebriteter sökt sin tillflykt under mer än ett sekel. Alla rum har utsikt över den vackra, fridfulla Mössebergsparken och rumsinteriörerna är bibehållna i sin ursprungliga, klassiska stil. På rummet finns badtofflor och morgonrock och du når den gemytliga SPA-avdelning genom en kort inomhuspromenad. Frukost liksom lunch serveras i den anrika matsalen och du kan avnjuta kaffe med avec i de unika jugendsalongerna – eller varför inte djupt nedsjunken i fåtöljen framför elden i den mysiga foajén.

Vill du veta mer www.kurortenmosseberg.se


För ytterligare boendealternativ, matställen och turistinformation – besök gärna Falköpings turistwebbplats eller ring 0515-88 70 50 till Falköpings turistbyrå.